Rechtspraak Vreemdelingenrecht 2000 - 2014

Alle uitspraken met annotaties die gepubliceerd zijn in Rechtspraak Vreemdelingenrecht van 2000 tot en met 2014 zijn hier digitaal ontsloten.

>> Overzicht per jaargang
>> Overzicht per rechtsprekende instantie
 

Over Rechtspraak Vreemdelingenrecht

Tot en met 2015 verscheen er jaarlijks bij Ars Aequi een overzicht van de ontwikkelingen in de rechtspraak op het gebied van het vreemdelingen- en vluchtelingenrecht in de serie Rechtspraak Vreemdelingenrecht. De 100 belangrijkste uitspraken van het voorgaande jaar zijn voorzien van bondige annotaties waarin gezaghebbende auteurs de uitspraak helder inleiden, de ontwikkeling van het betreffende leerstuk schetsen, en verwijzen naar relevante jurisprudentie en literatuur. Het uitgebreide register op zaken, wetsartikelen en chronologie van de uitspraken maakt Rechtspraak Vreemdelingenrecht bijzonder toegankelijk.

Rechtspraak Vreemdelingenrecht is digitaal ontsloten. Alle uitspraken en annotaties uit Rechtspraak Vreemdelingenrecht van 2000 tot en met 2014 zijn online te raadplegen en voor €12,50 per arrest te downloaden als pdf op www.rechtspraakvreemdelingenrecht.nl

Je kunt ook voor €57 per jaar een digitaal abonnement nemen op dit archief.

>> Direct abonneren
>> Inloggen