Weblogs schrijven

Als juridische uitgeverij willen we juristen informeren en ondersteunen in hun zoektocht naar bronnen en helpen met het vormen van een visie en opinie. Hiervoor willen wij niet alleen de conventionele bronnen gebruiken zoals onze boeken, het maandblad en KwartaalSignaal. Daarom zijn we op zoek naar student-juristen, oude rotten in het vak, kantoren en andere instellingen die willen bloggen op onze site.

Let wel, de weblogs op deze site worden niet uitgegeven namens Ars Aequi. De weblogs worden geschreven uit naam van de auteur. Wij voeren hier dan ook geen redactie op. De auteur is dan ook volledig verantwoordelijk voor de inhoud hiervan. Mocht je iets tegenkomen wat niet door de beugel kan, meld dit dan via de knop 'niet ok'. Ars Aequi kan deze berichten dan eventueel verwijderen en/of de auteur blokkeren.

 

Zelf bloggen

Bloggen kan alleen, maar je kunt ook samen met andere personen een weblog bijhouden. De berichten verschijnen op onze homepagina, onder tabblad Opinie & Weblogs en natuurlijk op je eigen pagina. Een leuke manier om je te profileren. 
Wil jij ook een weblog bijhouden op deze website? Neem voor het beheer van een weblog contact op met Rieke Vullings via website@arsaequi.nl. Als blogger dien je je te houden aan de gebruikersovereenkomst van deze site.