Ars Aequi Access

Via Ars Aequi Access ontsluit Ars Aequi webboeken. Webboeken zijn uitgaven van Ars Aequi Libri en komen vrijwel exact overeen met de papieren uitgave (het boek), maar zijn online in te zien en beschikken over een aantal handige functies. 

Wat is er mogelijk met een webboek in Ars Aequi Access:

  • Na aankoop van een webboek heb je onbeperkt toegang tot het webboek. 
  • Via de inhoudsopgave kun je direct het gewenste hoofdstuk of de gewenste paragraaf openen.
  • Met Ctrl "F" kun je zoeken in de tekst.
  • Voetnoten hoef je niet meer op te zoeken onderaan digitale bestanden of pagina's. Klik en bekijk de voetnoot.
  • Voer een paginanummer in en het webboek opent op de juiste pagina. De paginanummers komen overeen met de paginanummers in de papieren uitgave. 
  • Het boek is beschikbaar op je laptop, pc, tablet en telefoon. 

Wat is er niet mogelijk met een webboek in Ars Aequi Access:

  • De webboeken zijn alleen online beschikbaar. Je zal dus altijd verbinding moeten hebben met het internet om het boek te kunnen lezen. 
  • Het boek kan niet opgeslagen, gedownload, gekopieerd of geprint worden. Het boek is hiertegen beveiligd. Je naam en ip-adres zijn gekoppeld aan het webboek waar jij toegang toe hebt. 
  • Op laptops en pc's kun je maximaal 800 woorden per keer uit het boek kopiëren naar je klembord. 
  • Op touchscreens (tablets) kan er geen tekst gekopieerd worden.

Hoe kom je aan een webboek?

Webboeken zijn te koop via onze webwinkel. Een webboek is 30% goedkoper dan het papieren boek. Als er van een papieren uitgave ook een webboek beschikbaar is, wordt dit bij de papieren uitgave vermeld.

Een overzicht van alle beschikbare webboeken is te vinden via: www.arsaequi.nl/webboeken. Na aankoop van een webboek zorgt onze klantenservice ervoor dat je zo snel mogelijk toegang krijgt tot het webboek. Dit kan maximaal 1 à 2 werkdagen duren. Je krijgt een mailtje met je toegangsgegevens.

Een webboek is gratis bij aankoop van een papieren boek 

Bij aankoop van een papieren boek, waarvan ook een webboek beschikbaar is, krijg je gratis toegang tot het betreffende webboek. Je hoeft dus niet beide te kopen. Na aankoop van een papieren boek zorgt onze klantenservice er voor dat je zo snel mogelijk toegang krijgt tot het webboek. Dit kan maximaal 1 à 2 werkdagen duren. Je krijgt een mailtje met je toegangsgegevens.

Alleen gratis toegang tot het webboek bij aankoop via de website van Ars Aequi

Je krijgt alleen gratis toegang tot het webboek als je het papieren boek hebt gekocht via de website van Ars Aequi. Alleen bij aankopen via onze website kunnen we namelijk je gegevens registreren en je toegang geven.