Digitale uitgaven van Ars Aequi

Het digitale aanbod van Ars Aequi bestaat uit verschillende bronnen en formaten.

 • Uitgaven van Ars Aequi Libri als webboek
  In Ars Aequi Access publiceren we webboeken. Een webboek is online in te zien. Het boek komt vrijwel exact overeen met de papieren uitgave van Ars Aequi Libri, maar uiteraard met een aantal extra functionaliteiten:  in Ars Aequi Access kun je eenvoudig via de inhoudsopgave doorklikken naar onderdelen van het boek, doorklikken naar voetnoten én pagina-nummers en zoeken door de tekst. Meer informatie over de mogelijkheden van Ars Aequi Access is te vinden via www.arsaequi.nl/over_access
 • Ars Aequi maandblad- en KwartaalSignaalartikelen
  Artikelen vanaf 1988 uit Ars Aequi Maandblad en KwartaalSignaal zijn ontsloten als pdf-document. De pdf's zijn te downloaden voor alle maandblad-/KwartaalSignaalabonnees, maar ze zijn ook los te koop. Zoek het artikel en download
 • Ars Aequi maandblad- en KwartaalSignaaledities
  Vanaf 2012 zijn ook volledige editites van Ars Aequi Maandblad en KwartaalSignaal beschikbaar als pdf én epub. De pdf's en epub's zijn te downloaden voor alle maandblad-/KwartaalSignaalabonnees, maar ze zijn ook los te koop. 
 • Rechtspraak Vreemdelingenrecht jurisprudentie
  Alle uitspraken met annotaties die gepubliceerd zijn in Ars Aequi Rechtspraak Vreemdelingenrecht van 2000 tot nu zijn digitaal ontsloten als pdf-documenten. De pdf 's zijn te downloaden voor iedereen met een digitaal Rechtspraak Vreemdelingenrecht-abonnement, maar ze zijn ook los te koop. 

 

Hoe herken je digitale uitgaven

In de zoekresultaten en productoverzichten wordt met een icoon aangegeven of het een digitaal of fysiek product betreft. 

fysiek productFysiek product (een publicatie in gedrukte vorm, een boek)

Digitaal product (een webboek of een publicatie in het bestandsformaat pdf / epub)