Abonnementen, registratie en toegang


Abonnementen voor studenten 

 1. Digitaal studentabonnement € 20 – alleen digitaal  >> ABONNEER
 2. Studentabonnement € 25 – digitaal en papier >> ABONNEER
 3. Studentabonnement met KwartaalSignaal € 30 – digitaal en papier >> ABONNEER

Abonnement voor net-afgestudeerden

 1. Professional abonnement met 50% korting € 72,50 – digitaal en papier  >> ABONNEER

Abonnementen voor professionals

 1. Professional abonnement € 145 – digitaal en papier  >> ABONNEER
 2. Professional abonnement buiten Europa € 245 – digitaal en papier  >> ABONNEER

Abonnement voor gepensioneerden

 1. Professional abonnement met 50% korting € 72,50 – digitaal en papier  >> ABONNEER


 

Registratie

Om je te abonneren op Ars Aequi Maandblad en andere (digitale) producten van Ars Aequi is registratie op deze website noodzakelijk.

Als je geregistreerd bent heb je de beschikking over de volgende services:

 1. Eenvoudig je persoonsgegevens bijhouden en wijzigen
 2. Een eigen archief bijhouden van interessante maandbladartikelen
 3. Digitale aankopen terugzien en voor bepaalde tijd downloaden
 4. Bestelde boeken terugvinden

Ook voor mensen die regelmatig aankopen doen via deze website en geen abonnement willen is registratie aan te bevelen.
 

Abonnementen en toegang

Ars Aequi maandblad is het voornaamste en bekendste product van Ars Aequi. Het bevat artikelen geschreven door gerenommeerde auteurs uit wetenschap en praktijk, maar biedt ook ruimte voor bijdragen van studentauteurs. De onderwerpen geven een brede doorsnede van het recht. Actuele en ingewikkelde leerstukken worden besproken, belangrijke arresten geannoteerd door hoogleraren, en nieuwe wetgeving besproken door juristen van het ministerie van Justitie. Het maandblad verschijnt maandelijks ook als e-pub en pdf.

Ars Aequi KwartaalSignaal is een driemaandelijkse bijlage bij Ars Aequi. In KwartaalSignaal worden de rechtsontwikkelingen op juridische deelterreinen besproken door professionals op dat rechtsgebied. Per rechtsgebied worden de ontwikkelingen in het voorgaande kwartaal op het gebied van wetgeving, jurisprudentie en literatuur gesignaleerd. KwartaalSignaal biedt een schat aan scriptieonderwerpen en zorgt dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Als abonnee van Ars Aequi heb je automatisch toegang tot het digitale archief. In dit archief vind je alle in Ars Aequi gepubliceerde artikelen en annotaties sinds 1988. De Ars Aequi nieuwsbrief geeft een voorproefje van het eerstvolgende nummer, de complete inhoud kan al een week voor verschijning digitaal worden geraadpleegd.

Abonnementen kunnen op elk gewenst moment ingaan voor de duur van minimaal één jaar, te rekenen vanaf het moment van de maand van de gewenste eerste aflevering. Abonnementen worden vooraf gefactureerd voor de volledige abonnementsperiode, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.
 

Studenten

Voor studenten hebben wij de volgende abonnementen:

 1. Digitaal studentabonnement € 20 (digitaal) Voor € 20 per jaar Ars Aequi nummers in e-pub- of pdf-formaat downloaden en toegang tot het digitale archief. 
 2. Studentabonnement €25 (digitaal en papier) – Voor € 25 per jaar Ars Aequi nummers in e-pub- of pdf-formaat downloaden, toegang tot het digitale archief en de papieren uitgave van Ars Aequi maandelijks thuisgestuurd.
 3. Studentabonnement met KwartaalSignaal € 30 (digitaal en papier) – Voor € 30 per jaar Ars Aequi nummers en KwartaalSignaal in e-pub- of pdf-formaat downloaden, toegang tot het digitale archief, de papieren uitgave van Ars Aequi maandelijks en het KwartaalSignaal ieder kwartaal thuisgestuurd. 


In verband met de verzendkosten komen studenten in het buitenland alleen in aanmerking voor een digitaal abonnement. Zij kunnen dus maandelijks het maandblad downloaden in e-pub-of pdf-formaat.

Professionals

Voor professionals hebben wij de volgende abonnementen:

 1. Professional abonnement € 145 (digitaal en papier) – Voor € 145 (incl. btw) per jaar Ars Aequi nummers en KwartaalSignaal in e-pub- of pdf-formaat downloaden, toegang tot het digitale archief, de papieren uitgave van Ars Aequi maandelijks en het KwartaalSignaal ieder kwartaal thuisgestuurd. 
 2. Professional abonnement buiten EU € 245 (digitaal en papier) – Voor € 245 (incl. btw) per jaar Ars Aequi nummers en KwartaalSignaal in e-pub- of pdf-formaat downloaden, toegang tot het digitale archief, de papieren uitgave van Ars Aequi maandelijks en het KwartaalSignaal ieder kwartaal thuisgestuurd. 

Net-afgestudeerd

Ben je net afgestudeerd dan kun je gebruik maken van 50% korting op de abonnementsprijs voor professionals. Na drie jaar ga je de reguliere abonnementsprijs voor professionals betalen.

 1. Professional abonnement met korting € 72,50 (digitaal en papier) – Voor € 72,50 (incl. btw) per jaar Ars Aequi nummers en KwartaalSignaal in e-pub- of pdf-formaat downloaden, toegang tot het digitale archief, de papieren uitgave van Ars Aequi maandelijks en het KwartaalSignaal ieder kwartaal thuisgestuurd. 

Gepensioneerd

Bent u gepensioneerd dan kunt u gebruik maken van 50% korting op de abonnementsprijs voor professionals. 

 1. Professional abonnement met korting € 72,50 (digitaal en papier) – Voor € 72,50 (incl. btw) per jaar Ars Aequi nummers en KwartaalSignaal in e-pub- of pdf-formaat downloaden, toegang tot het digitale archief, de papieren uitgave van Ars Aequi maandelijks en het KwartaalSignaal ieder kwartaal thuisgestuurd.

Kantoren, bedrijven en overheid

Speciaal voor kantoren, bedrijven en overheidsinstanties is er de mogelijkheid een abonnement op maat samen te stellen. Hierbij is het bijvoorbeeld mogelijk om binnen één abonnement meerdere gebruikers toegang te geven tot ons digitale archief. Neem contact op met Nadine Wenting voor meer informatie en een prijsopgave (tel. 06 - 1919 6440 of administratie@arsaequi.nl).
 

Bibliotheken verbonden aan onderwijsinstellingen

Om binnen één abonnement een grote groep studenten en docenten toegang te geven tot ons digitale archief, zijn voor bibliotheken van onderwijsinstellingen speciale tarieven beschikbaar. Neem contact op met Nadine Wenting voor meer informatie en een prijsopgave (tel. 06 - 1919 6440 of administratie@arsaequi.nl).


 

Overzicht en prijzen
afbeelding overzicht abonnementenMeer informatie
Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden
Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice van Ars Aequi: 06 - 1919 6440 of administratie@arsaequi.nl. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 17.00 uur.